söndag 25 augusti 2013

Utmaningen gick bra

Jag utmanade Pelin att vi skulle nöta på och sticka 10 cm på en vecka, och jag klarade det!
Nu mäter faktiskt tröjan 19 cm från ärmhålet. Minskningar i varje sida vart 10 varv var en morot. Nu är dock minskandet slut. Sätter en säkerhetsnål och utmanar dig och mig igen, Pelin! 10 till!

Efter minskningarna ser tröjan bättre ut på, skönt.
Ångrar dock att jag gjorde så pass många korta varv igen. Gjorde 6 vändningar på varje sida, och det bucklar sig där bak. Fult. Hade räckt med 3-4 ggr. Men det kanske hänger ut sig. Nu repar jag inte upp en gång till, då kommer den aldrig att bli klar.

måndag 19 augusti 2013

Rapport efter helgen

Mia fick igång mig och besattheten kickade in i helgen. Är klar med ökningar och förkortade varv har stickat ett par cm på kroppen. Testade den på ikväll och det känns som om jag fått till en bra storlek. Phju!! Bara nöta på nu:)

fredag 16 augusti 2013

På g

Det är kul att läsa dina inlägg Pelin, vi jobbar med samma modell och har kommit ungefär lika långt. Jag blir peppad!
Nu har jag tagit av för ärmar. Var rädd att det skulle bli för tight, men nu verkar det ändå bli rätt stort, igen!
Dock inte bautastort, så nu kör jag på och tror det blir bra.

För att få en bra bild hur det ser ut bak fick jag gå in i badrummet. Men de andra bilderna blev i rätt ljus- sidobilden är tänkt att visa hur stor den är.

torsdag 15 augusti 2013

100 kg slätstickning

Blev klar med oket ikväll, hurra! Det känns bra på också (men galet varmt!!). Har bestämt mig för att göra en storlek M och håller på att tyda mönstret i kombination med Maria O's inlägg hur hon gjort. Återkommer då jag brutit ihop i förtvivlan så får ni ta hand om mig..

torsdag 8 augusti 2013

Den Blå

Det går framåt så sakta. Funderar på om den blir för kort för den kommande bärarinnan. Vi får se. I värsta fall får jag väl repa upp och förlänga den...