måndag 8 juni 2015

Löpmaskan - presentation

Hej!
Jag heter Eva, bor i Stockholm och bloggar om löpning och stickning under namnet Löpmaskan. På Ravelry heter jag Loepmaskan.

Löpningen blivit lidande i år på grund av en operation i april, men under sjukskrivningen fick jag extra mycket tid för stickning. Och det var då jag bestämde mig för att ta nya tag med jumpern Gröna dimman.


Jag började sticka min bohuströja när jag varit på Syfestivalen en höst för ett antal år sedan. Kanske var det hösten 2007. Där föll jag i alla fall för just den här jumpern och köpte en materialsats av Solveig Gustafsson, Solsilke.

Efter en entusiastisk start kom jag av mig. Kanske var det det mörka vinterhalvårets fel – dagsljus är ju bra när man stickar bohusstickning eftersom nyanserna ligger så nära varandra. Men när jag tog fram stickningen i april 2015 såg jag att jag hade kommit längre än vad jag mindes: jag var på varv 42 av totalt 64 mönsterstickningsvarv.

Just nu vill jag helst inte tänka på hur många varv det är kvar och hur lång tid det tar för mig att sticka ett varv, men kanske kan jag bli färdig under 2015…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar