onsdag 25 januari 2012

Färdig!!!!


Jag är supernöjd både med att mössan blev så fin och med mig själv att jag faktiskt gjorde klart den. Underar varför jag inte gjort det förut???? Jättebra att jag fick komma med i denna blogg.
Dock har jag ändrat lite på den: Lagt upp den som jag tycker fula rätstickade kanten och dessutom avslutat med det rosa istället för beige. Detta tycker jag lyfte upp hela attityden.
Jag kommer definitivt att sticka fler saker i dessaunderbara bohusmönster. När jag var på stickcafe på Redbergsskolan nyligen här i Göteborg satt "vår" hemslöjdskonsulent o stickade på en sjal i orange, rött o rosa. Helt underbart. Jag måste kontakta henne och kolla var hon fått detta kit ifrån för det var inte Solsilke men däremot Kerstin ??s mönster.
Hat någon här ett tips så välkomnar jag ju det med.

5 kommentarer:

 1. Mycket fin!
  Mönstret du pratar om i orange/rött/rosa – är det det som vi har i headern? Min bok om Bohus stickning ligger tyvärr på landet så jag kan inte kolla upp namnet men jag tror att modellen finns listad där i.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Jag såg det sen faktiskt men namnet vore kul att få. Även om jag Sjöberg inte är så förtjust i mössor kan den nåd bli trevlig att bära bara för att!

   Radera
  2. Kan det kanske vara den nya "Den Rutiga"? http://www.solsilke.se/Nyheter.htm
   (Scrolla ner 5 mönster.)

   Radera
 2. Finfin! Kalens första FO, tror jag? Grattis!

  SvaraRadera